Canon CEE и партньори представят съвременни технологии за хибридното работно място в поредица

...
Canon CEE и партньори представят съвременни технологии за хибридното работно място в поредица
Коментари Харесай

Canon представя нови технологии за хибридна работна среда

Canon CEE и сътрудници показват модерни технологии за хибридното работно място в поредност от демо събития в Хърватия, Словения, Румъния, България и Гърция. Гостите имат опция да прегледат ефикасни бизнес решения за офиса и отвън него посредством тестване на действителни сюжети за работа на чиновниците. 

Хибридната работа е новата действителност

Последните 2 години изправиха фирмите пред редица провокации и доста от тях трябваше да трансформират метода си на работа. Тъй като работата от вкъщи се трансформира в нов стандарт и фирмите минават към облачно основани инфраструктура и приложения, услугите за взаимна работа на чиновниците към този момент играят основна роля за успеваемост в частния и обществения бранш.

Наред с това работодателите осъзнават изгодите от отдалечената работа, защото по-голямата еластичност и независимост са се трансформирали в нужда. Все повече чиновници държат на опциите за отдалечена работа, а доста компании обмислят метаморфоза на офисите си, с цел да се приспособят по-добре към хибридната действителност.

Концепцията за 4 вида работна среда

Роудшоуто за хибридна работна среда на Canon CEE включва камион, оборудван с4 демонстрационни вида технологии за бизнеса – офисно и споделено пространство, домакински офис, мобилна работна среда и център за вътрешнофирмен щемпел. Концепцията на Canon покрива 4 съществени локации за хибридна работа, предлагайки най-хубавите решения за ръководство на документи и информация без значение от съответната локация на хората в екипа.

Експертите на Canon ще срещнат посетителите с 4те вероятни разновидности, предлагайки демонстрации на действителни сюжети в разнообразни фирмени отдели, като например човешки запаси, счетоводство, финанси и печатни центрове.

Идеята за офисно и споделено работно пространство осигурява на чиновниците пълноценни условия за работа в офиса, като им разрешава да работят независимо и в екип в основния офис, както и да се местят в границите на изнесените офиси. Като образец се показва по какъв начин експертите от отдела по човешки запаси могат бързо да получат достъп, да трансформират и отпечатат значими документи за ЧР, както и да ги споделят с сътрудници в цялата организация.

Концепцията за домашния офис осигурява предпазена и ефикасна работа, когато служителят не е на бюрото в офиса си. За да има цялостен достъп до своите данни даже в домашния офис, за него е значимо елементарно да взаимодейства с устройства и цифрова информация посредством облака. Например, експертът по човешки запаси разполага с достъп до досиетата на чиновниците от вкъщи си, което прави обработката, подписването и изпращането на контракти доста елементарно. Така работата от вкъщи е по-достъпна и ефикасна, като се подсигурява същото равнище на съдействие сред екипа и сигурност на данните. 

Мобилната работна среда е уголемение на офисната, когато чиновниците са в придвижване, с потребление на мобилни технологии и портативен хардуер. Например, представете си, че експертът по човешки запаси организира изявление с нов чиновник отвън офиса. Те могат да подпишат контракта на място, да го сканират с портативен скенер и да изпратят копие на новия сътрудник, като в същото време го запазят в досието му.

Концепцията за вътрешнофирмен печат показва по какъв начин могат да се разширят опциите на професионалния щемпел в хибридната работна среда. Наличието на отдел за вътрешнофирмен щемпел усъвършенства разноските и обезпечава повече улеснение. Годишни доклади, просветителни материали, маркетингови материали и други могат да бъдат отпечатани бързо и с безупречно качество.

Поддържайте бизнеса си обвързван

Чрез своите съвременни софтуерни решения и опит Canon поддържа ефикасна хибридна работа в обвързвана, автоматизирана и предпазена среда.

„ През последните няколко години фирмите трябваше да приспособяват своите бизнес процеси, с цел да обезпечат работливост, кооперативност и сигурност, като ускорят цифровата промяна. Експертизата и опитът на Canon насочват бизнеса през този стадий на развиване и разрешават елементарно разширение на опита му от офиса до хибридното работно пространство посредством автоматизирани процеси и решения за ръководство на документи, което обезпечава повече доходност, успеваемост и съгласуемост “, споделя Вилберт Ферхайен, ръководещ шеф на Canon CEE GmbH.

“Щастливи сме, че можем да предложим на нашите сътрудници и евентуални клиенти в България хибридното работно ревю на Canon – място, където могат на практика да тестват хибридните бизнес решения на Canon. Всичко това е проектирано да рационализира работните процеси във всяка организация, като в същото време улесни екипите. Нашият метод усъвършенства продуктивността и предлага високо равнище на сигурност, и сходство на данните “, споделя Петрониус Секареану, B2B районен управител за Румъния и България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР